Ga naar content

De voordelen van een bedrukte doos

Dozen bedrukken met logo biedt veel voordelen. Ten eerste verhoogt het de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf. Bedrukte dozen zijn een effectieve manier om de merkidentiteit te versterken en het bedrijfslogo blijft in het geheugen van de consument hangen. Bovendien kan bedrukte verpakking als een extra marketingtool worden gebruikt. Bedrukte dozen kunnen bijvoorbeeld als cadeauverpakking worden gebruikt, wat de waardering en loyaliteit van uw klanten verhoogt. Tot slot zijn bedrukte dozen ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze, aangezien ze meerdere malen gebruikt kunnen worden en dus minder verpakkingsmateriaal nodig hebben.

Hoe worden dozen bedrukt met een logo?

We bedrukken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland, met de digitale inkjet-technologie van Memjet. Elke gewenste zijde van een doos kunnen we bedrukken met deze digitale printer. Zelfs de onderkant, als u dat zou willen. En niet alleen uw logo, maar bijvoorbeeld ook uw bedrijfsnaam en slogan. Een bedrukte doos zorgt voor de juiste klantbeleving. We plaatsen uw logo trouwens altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak en altijd mooi in verhouding.

Zo bedrukken wij uw dozen met logo

U stuurt ons een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (liefst een EPS-bestand, of anders een Jpeg-bestand of een pdf). Onze dtp-afdeling bespreekt met u uw wensen en gaat aan de slag. U krijgt van ons een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster. Na uw akkoord drukken we uw dozen. U heeft ze zo snel mogelijk binnen (bij spoed zelfs binnen drie werkdagen).

Zijn er minimale of maximale aantallen vereist bij het bedrukken van dozen?

Bij Wijmakendozen.nl kunt u dozen laten bedrukken vanaf 50 stuks. Gaat het om heel veel dozen? Dan kunnen we ook traditionele pre-print drukmethodes toepassen. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk. In zowel volprinten als rasteren. Ook via alternatieve drukmethodes kunnen we volvlakdruk aanbieden, wat ook geldt voor full colour bedrukkingen met foto’s. Een goed voorbeeld hiervan is een winkelverpakking met glanslaag.

Een standaard doos of een maatwerk doos bedrukken

Bij Wijmakendozen.nl bestelt u snel en goedkoop dozen op maat. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook standaarddozen bestellen. Wijmakendozen.nl is namelijk de webshop van Dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad. Een maatwerkdoos past precies, zodat u minder vulmateriaal nodig heeft. Bovendien kiest u zelf de kwaliteit van de doos. Een standaarddoos is wat voordeliger én direct leverbaar.