Ga naar content

Kies de bedrukking die u wenst

Welke bedrukking u ook wilt, het kan bij Wijmakendozen.nl, in een zwart-grijstint of in fullcolour. De postdoos heeft fefco code 0427. We drukken zowel bedrijfslogo’s, bedrijfsnamen en bedrijfsslogans als fullcolour productfoto’s. Als u dit wilt, bedrukken we elke zijde van de doos. We plaatsen de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, en altijd mooi in verhouding. U mist dus geen communicatiekans!

Kies uw vouwdozen

Bestellen is heel eenvoudig. Ga naar de bestelpagina en begin. U kiest het type doos (wikkeldoos, vouwdoos, postdoos/verzenddoos), de maten en het gewenste aantal. Vervolgens selecteert u de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 mm, enkelgolf 4 mm, dubbelgolf 4,5 mm of dubbelgolf 6 mm. Als u dat wilt, adviseren we u erover. Dat doen we graag, want we vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en tevreden bent over de bedrukte dozen die u bestelt.

Bedenk goed wat u nodig heeft

Waar heeft u de vouwdozen voor nodig? Moeten ze door de brievenbus passen, wat u al gauw een paar euro verzendkosten scheelt? En welke eisen stelt u aan de stevigheid van de doos, en daarmee aan de bescherming van het product? Denk hier even goed over na voordat u bestelt.


Ook standaard postdozen

Toch liever standaard postdozen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wijmakendozen.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven.