Ga naar content

Kartonnen doos op maat bestellen?

Bij Wijmakendozen.nl kunt u een kartonnen doos op maat laten maken en bestellen. U kunt verschillende soorten kartonnen dozen bestellen: vouwdozen, wikkeldozen en postdozen. Gratis bezorgd en wij leveren al vanaf een bestelling van 50 stuks. Volg onderstaande stappen en bestel uw dozen op maat! 

Hoe werkt het?

Stap 1

Het type doos kiezen is het begin wanneer u dozen op maat wilt bestellen. Wijmakendozen.nl heeft verschillende typen dozen:

  • Vouwdozen
  • Wikkeldozen
  • Postdozen / verzenddozen
  • Golfkartonplaten

Stap 2

Vul de maatvoering in, bepaal het aantal dozen en stel uw doos samen. U kunt al dozen op maat bestellen vanaf 50 stuks.

Stap 3

Kies de dikte van het karton en bepaal hiermee de kwaliteit van de kartonnen doos. Afhankelijk van uw keuze bieden bij de onderstaande mogelijkheden:

  • Enkelgolf 3 mm
  • Enkelgolf 4 mm
  • Dubbelgolf 4.5 mm
  • Dubbelgolf 6 mm

De kartonnen dozen op maat zijn leverbaar in de kleur wit en de kleur bruin.

Stap 4

Alles naar wens ingevuld? Dan heeft u met succes uw doos op maat samengesteld en kunt u doorgaan naar het bestelproces. Zodra uw bestelling is afgrond kunt u na circa 8-12 werkdagen uw dozen bij u thuis of op de zaak verwachten.

Waarom kartonnen dozen op maat laten maken?

Kartonnen dozen op maat laten maken zorgt ervoor dat u bespaart op uw portokosten en bovendien heeft uw klant er ook baat bij! Webshops die bijvoorbeeld, kleine onderdelen, accessoires, games of boeken versturen, hebben belang bij een verpakking die zo klein mogelijk is. Door de doosjes op maat te maken zorgt u ervoor dat deze door de brievenbus past. Op deze manier bespaart uw klant verzendkosten en hoeft een consument die speciaal thuis te blijven voor zijn of haar bestelling. Kortom; doosjes op maat laten maken is zowel voor u als uw klant de perfecte oplossing.

Overzichtelijk beheer van uw magazijn met dozen op maat

Als u een magazijn heeft waarin u kleine elektra onderdelen, spijkers of schroefjes bewaart is het ideaal om doosjes op maat te hebben. Op deze manier bespaart u zoveel als mogelijk ruimte in uw magazijn. Met doosjes op maat zorgt u ervoor dat u kleine verpakkingen makkelijk en overzichtelijk bewaart in uw magazijn.  

Verschillen typen doosje op maat

U kunt bij Wijmakendozen.nl kiezen uit verschillende doosjes:

Elk type doos heeft zo zijn eigen kenmerken en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld de wikkeldoos die kan worden gebruikt voor lange en platte producten. De vouwdoos is ideaal om te gebruiken als opberg- of verzenddoos. En tot slotte de postdoos welke perfect kan worden gebruikt voor het verzenden van producten.

Al vanaf 50 stuks uw doosjes op maat

Wijmakendozen.nl produceert al exact op het door u gewenste formaat vanaf 50 stuks. Op deze manier hoeft u dus niet groot in te kopen, zodat u eerst kunt proberen of de doosjes wel echt geschikt zijn voor uw bedrijf. Wijmakendozen.nl is ook nog eens de goedkoopste producent van kartonnen doosjes maat. Bestel dus nu uw dozen op maat en dan gaan wij direct voor u aan de slag.