Ga naar content

Kartonnen dozen kopen

Kartonnen dozen kopen doet u bij Wijmakendozen.nl! Wij maken uw kartonnen doos op maat. Bij Wijmakendozen.nl vindt u altijd de goedkoopste kartonnen dozen. Stel zelf uw kartonnen dozen samen en wij gaan aan de slag met uw bestelling. Geef, voordat u de kartonnen dozen koopt,  de binnenmaat van de gewenste kartonnen dozen door in lengte x breedte x hoogte.

Wilt u kartonnen dozen kopen en deze laten bedrukken? Dit is mogelijk. Dit doen wij al vanaf 50 stuks. Wij bedrukken kartonnen dozen in full colour. Voor veel bedrijven zijn wij een vertrouwd adres voor het snel en goedkoop leveren van kartonnen dozen op maat.

Daarom koopt u een kartonnen doos bij Wijmakendozen.nl

U wilt kartonnen dozen die helemaal bij uw smaak passen. Wijmakendozen.nl maakt daarom uw dozen helemaal op maat. U bepaalt zelf de afmetingen en de bedrukking. Wijmakendozen.nl produceert zelf uw dozen volledig op maat. Op deze manier koopt u dozen die helemaal bij uw onderneming passen. Dankzij ons maatwerk, snelle levering en lage prijzen, zijn wij een vertrouwde leverancier voor veel bedrijven. Dat zijn wij ook graag voor u!

Hoe werkt kartonnen dozen op maat laten maken?

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elk type doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale kartonnen doos te kiezen voordat u deze koopt.

2. Voer de maat van uw kartonnen dozen in
Bepaal de maat van uw kartonnen dozen aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de doos tijdens vervoer.

3. Bepaal het aantal kartonnen dozen
Geef bij deze stap aan hoeveel kartonnen dozen u wenst. Wijmakendozen.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Kartonnen dozen kopen
Plaats uw bestelling. De levertijd van de dozen verschilt per fefco. Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op.

Onze kartonnen dozen?

Wij bieden vier verschillende soorten dozen:

Voor elk doel hebben wij een kartonnen doos voor u. Maar voor welk doel gebruik je welke doos? Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van onze kartonnen dozen. 

Wikkeldoos voor lange en platte producten

De kartonnen wikkeldoos wordt om het product heen gevouwen. Door de dubbele zijkant wordt uw product extra beschermd. De wikkeldoos wordt daarom met name gebruikt voor platte, lange en grote producten als fotoframes en canvas doeken. De kartonnen wikkeldoos is vanaf 50 stuks leverbaar en is eenvoudig in elkaar te zetten. De wikkeldoos is leverbaar in het wit, bruin, zwart/grijstint en in kleurendruk.

Vouwdoos als opbergdoos of verzenddoos

De kartonnen vouwdoos is een bekende standaard doos. Deze kartonnen doos beschermt uw verzending goed en stevig. De kartonnen vouwdoos kunt u dan ook in kleur laten bedrukken door Wijmakendozen.nl. De vouwdoos is te bestellen in bijna elk gewenst formaat en wordt vanaf 50 stuks geleverd.

Postdoos: ideaal voor verzenden per post en pakketdienst

De kartonnen postdoos is een vouwdoos met een vaste dekselklep. De postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen met scharnierende bodemkleppen en vaste sluitklep. De overlappende einden van de deksel worden aan de zijkant in de postdoos geschoven als sluiting. De postdoos wordt geleverd vanaf 50 stuks en is te bestellen in bijna elk formaat.

Koop direct uw kartonnen dozen

Wijmakendozen.nl is de goedkoopste producent van kartonnen dozen op maat. Koop direct uw kartonnen dozen en wij gaan direct aan de slag met uw bestelling. Stel uw eigen kartonnen dozen samen!