Ga naar content

Bespaar inpak tijd met autolock dozen

Als snelheid en korte verwerkingstijden belangrijk zijn bij het verpakken van zendingen, dan is de autolock doos de perfecte keuze. Deze doos kan binnen enkele seconden worden opgezet en is direct klaar voor gebruik, in tegenstelling tot de traditionele Amerikaanse vouwdoos die eerst gevouwen en dichtgeplakt moet worden. Bovendien sluit de autolock doos snel en nauwkeurig door de plakstrips, waardoor er veel tijd wordt bespaard bij het inpakken van producten. Dit maakt de autolock doos ideaal voor het inpakken van grote hoeveelheden dozen!

Autolock dozen met stevige bodem

De autolock doos is zo geconstrueerd dat deze in een paar seconden een stevige bodem heeft die zeer gemakkelijk op te zetten is. Lockbottom of autolock doosjes worden ook langsnaad geplakt, ook wel vouwplakken genoemd. Hierdoor ontstaat er een sterke bodem die zeer geschikt is voor zwaardere producten. Bovendien heeft de autolock doos geen naad in de bodem, wat het mogelijk maakt om de dozen netter te stapelen.

Variabele hoogte met autolock dozen

Als u wilt, kunt u de hoogte van de autolock doos gemakkelijk aanpassen aan de hoogte van uw producten. Door rillijnen aan te brengen in de doos, kunt u de hoogte van de doos aanpassen aan verschillende afmetingen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd bij het opzetten en sluiten van de doos, maar ook opvulmateriaal. Bovendien maakt u een duurzame keuze doordat er minder lucht in de verpakking zit.

Autolock dozen kopen

Wijmakendozen.nl beschikt over een groot assortiment autolock dozen, daarnaast beschikken we over een groot assortiment aan standaard dozen. Wijmakendozen.nl produceert al vanaf 50 stuks u gewenste formaat dozen. Op deze manier kunt u middels een kleine order kijken of de kartonnen dozen geschikt zijn voor uw bedrijf. Wijmakendozen.nl is ook nog eens de goedkoopste producent van kartonnen doosjes op maat. Bestel dus nu uw dozen op maat en dan gaan wij direct voor u aan de slag.