Ga naar content

Geheel naar wens uw doos ontwerpen en samenstellen

Als standaard dozen niet aan je behoeften voldoen, biedt Wijmakendozen.nl de mogelijkheid om je eigen doos te ontwerpen. Dit is ideaal voor ondernemers die producten met afwijkende formaten willen versturen of voordelig willen inkopen. Je bepaalt zelf welk type doos je bestelt, welke kwaliteit karton wordt gebruikt en of je de doos laat bedrukken. Het proces om een doos te ontwerpen bij Wijmakendozen.nl kan binnen enkele minuten worden geregeld en na tien tot twaalf werkdagen wordt je bestelling bij je bezorgd

Keuze uit verschillende type dozen

Je kunt kiezen uit vier soorten dozen: twee soorten vouwdozen, wikkeldozen en postdozen. De vouwdozen zijn ook verkrijgbaar met handige handvatten. Wikkeldozen zijn ideaal voor het verzenden van platte artikelen en worden vaak gebruikt om boeken, dvd’s en cd’s in te versturen. Een postdoos biedt ruimte aan kleine artikelen en met een vakverdeler blijft de inhoud goed op zijn plaats​1​.

De Amerikaanse vouwdoos is bijzonder veelzijdig en geschikt voor het transporteren of verzenden van een groot aantal objecten in alle formaten​.

Uw dozen laten bedrukken

Bovendien kun je bij Wijmakendozen.nl je dozen laten bedrukken. Dit is handig als je via je verpakkingsmateriaal reclame wilt maken voor je bedrijf. Je kunt je logo of bedrijfsnaam op de dozen laten drukken. Je uploadt je tekst of logo en zij sturen je een proefdruk toe. Je kunt ook barcodes laten printen of de bestemming van de doos al op het karton laten zetten, wat handig kan zijn voor interne opslag​.

Wijmakendozen