Ga naar content

Waarom dozen in kleur bedrukken? 

Door dozen te laten bedrukken, in kleur, versterk je jouw merkidentiteit en laat je een blijvende indruk achter bij jouw klanten. Want een opvallende doos met jouw logo valt natuurlijk veel meer op dan een saaie lege bruine doos. Het creëert een gevoel van professionaliteit en vertrouwen, waardoor klanten eerder geneigd zijn om terug te keren voor herhaalaankopen. Elke verpakking is mogelijk om te bedrukken, denk hierbij aan productverpakkingen, verzendverpakkingen en cadeauverpakkingen.  

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van dozen bij Wijmakendozen.nl? 

Dozen bedrukken in kleur brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren, of vraag Wijmakendozen.nl om advies en wij denken mee. Er worden geen stempel of voorbereidingskosten in rekening gebracht en een ander groot voordeel is dat uw logo niet gebonden is aan een maximale hoogte. Daarnaast is het druk precies snel en efficiënt, u kunt dus snel gebruikmaken van uw bedrukte dozen.  

Tips voor het bedrukken van dozen 

Een opvallend ontwerp is essentieel voor het succes van bedrukte dozen in kleur. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet.  

  • Houd het ontwerp eenvoudig en duidelijk om verwarring te voorkomen; 
  • Gebruik kleuren die passen bij het merk en aantrekkelijk zijn voor het oog; 
  • Plaats het logo en de belangrijkste informatie op strategische locaties; 
  • Plaats de slogan of een pakkende tekst onder het logo. 

Doos op maat laten bedrukken 

Wilt u een doos op maat laten bedrukken of liever een standaardformaat doos? Het kan allebei. Doordat wij sinds 1978 kartonnen dozen produceren en verkopen kunt u vertrouwen op onze kwaliteit en dienstverlening. Onze kartonnen dozen zijn van kwaliteit en goedkoop 

Wijmakendozen