Ga naar content

Bij wijmakendozen.nl bestelt u eenvoudig een doos in de maat die jij nodig hebt. Het bestellen van een doos op maat werkt als volgt: 

 1. Kies uit de volgende typen dozen: vouwdozen, wikkeldozen, postdozen/verzenddozen of golfkartonplaten 
 2. Vul de maatvoering in, bepaal het aantal dozen en stel uw doos samen. U kunt al dozen op maat bestellen vanaf 50 stuks. 
 3. Kies de dikte van het karton en bepaal hiermee de kwaliteit van de kartonnen doos. Wij bieden de volgende mogelijkheden 
  1. Enkelgolf 3 mm
  2. Enkelgolf 4 mm 
  3. Dubbelgolf 4.5 mm 
  4. Dubbelgolf 6 mm 

4. Rond uw bestelling af en u heeft binnen 14 werkdagen uw dozen bij u thuis of op de zaak. De levertijd is per Fefco verschillend, spoed? Wij leveren dan al 48 uur nadat u, uw bestelling heeft geplaatst.  

Heeft u een vakverdeling of een golfkartonplaat nodig? Die bestelt u eenvoudig mee. Net als de beschermende verpakkingsmaterialen mee, zoals tape en dispensers, luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Interessant voor u? Neem dan even contact op met ons. 

Bedrukking bij Wijmakendozen.nl 

Bij Wijmakendozen.nl is het natuurlijk ook mogelijk om dozen te laten bedrukken. Bedruk de dozen met uw logo, slogan of met een fullcolour foto van het product. We bedrukken uw dozen in onze eigen fabriek, met een geavanceerde inkjetprinter. Ook andere drukmethodes zijn mogelijk, bijvoorbeeld als het gaat om grotere aantallen dozen. 

De Dozenhal 

Zoals eerder aangegeven is Wijmakendozen.nl onderdeel van De Dozenhal. Dozenhal is al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. Bij Wijmakendozen.nl richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. Als ondernemer heeft u vaak dozen nodig. Bijvoorbeeld om documenten te bewaren of om pakketten te verzenden. Natuurlijk wil je dan dat het product precies in de doos past, zodat je niet onnodig grote pakketten hoeft te verzenden. Daarom maken wij dozen op maat, ook voor u. 

Wijmakendozen