Ga naar content

Hoe werkt het? 

Het printen van een doos is niet ingewikkeld. Nadat u uw doos heeft gekozen, stuurt u digitaal door wat u op de doos wilt laten printen. Wij pakken de opdracht verder op. Het werkt als volgt: 

  • Lever een printbestand aan met een afbeelding of een tekst, met als voorkeur een EPS-bestand. Is dit niet mogelijk? Lever dan een JPEG of PDF aan.  
  • De vormgevers overleggen over uw printbestand.  
  • Wij sturen een proefdruk in pdf. Op verzoek maken we een monster. 
  • Akkoord? Wij printen uw dozen! Binnen 14 werkdagen heeft u uw geprinte dozen in huis, Spoed? Dan kan het zelf binnen drie werkdagen.  

Reclame met geprinte dozen 

Een doos met een afbeelding of uw merknaam heeft meerdere voordelen, je kunt het zien als extra reclame. Wanneer u producten verstuurd naar klanten wil je natuurlijk dat het voor de klanten herkenbaar is dat jij het pakketje hebt verstuurd. U heeft keuze uit ruim 2500 verschillende dozen. Genoeg keuze dus! Weet u niet precies wat u wilt printen op de doos? Geen probleem, wij denken graag met je mee over het ontwerp.  

Mogelijkheden printen dozen 

Bij Wijmakendozen.nl is het mogelijk om alle zijden van de doos te bedrukken. Wanneer u gaat voor een klein aantal dozen, printen wij deze digitaal. Bij grotere aantallen kunt u beter kiezen voor een traditionele drukmethode, dit bespaart geld. Wij beheersen de volgende technieken: 

  • Flexodruk;
  • Offsetdruk; 
  • Diepdruk. 

Bovendien maakt het in de kosten niet uit of u kiest voor volprinten of rasteren. 

Snel geleverd 

Bij ons heeft u de keuze tussen standaard kartonnen dozen of op maat gemaakte dozen, en we bedrukken alle varianten. U kunt kiezen uit verschillende kartonkwaliteiten, namelijk enkelgolf van 3 of 4 mm en dubbelgolf van 4,5 of 6 mm dik. Ons assortiment omvat twee kleuropties, wit en bruin. Houd er rekening mee dat de levertijd varieert per fefco-code, maar bij spoed kunnen we uw bestelling zelfs binnen 48 uur leveren. 

Wijmakendozen