Ga naar content

Koop kartonnen dozen bedrukt

Wilt u bedrukte kartonnen dozen kopen? Dit is bij ons geen probleem. Wij bedrukken dozen desgewenst volledig. Dit doen wij reeds voor vele bedrijven die ons kennen van het snel en goedkoop leveren van op maat gemaakte kartonnen dozen.

De reden voor het kopen van een kartonnen doos bij Wijmakendozen.nl

U wilt bedrukte kartonnen die helemaal aan uw smaak voldoen. Wijmakendozen.nl kan uw dozen helemaal op maat maken. U kunt doorgeven welke afmeting en bedrukking u wenst en wijmakendozen.nl produceert dan volledig op maat uw dozen. Door onze snelle levering, maatwerk en lage prijzen zijn wij een vertrouwde leverancier voor onze klanten. Dat zouden wij ook graag voor u zijn!

Werkwijze kartonnen doos op maat laten maken

1. Kies het soort doos

Wat is de toepassing van de doos en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het soort uitvoering van de kartonnen doos. Bij elke doos staat de bijbehorende productinformatie. Zo helpen we u de perfecte kartonnen doos samen te stellen voordat u deze koopt.

2. Kies de maat van uw kartonnen dozen

Kom tot de ideale maat van uw doos aan de hand van het formaat van uw product(en). Idealiter is er zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Op deze manier voorkomt u beschadigen aan zowel product als het karton tijdens het vervoer.

3. Geef het aantal kartonnen dozen door

Hier kunt u kiezen hoeveel dozen u nodig heeft. Wijmakendozen.nl hanteert een minimum oplage van 50 stuks.

4. Het kopen van de kartonnen doos

De kartonnen dozen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Levertijd varieert per uitvoering. Wilt u gebruik maken van onze snelle stroom? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Kartonnen dozen?

Wij bieden 4 typen kartonnen dozen aan:

Voor elke toepassing kunnen wij de ideale kartonnen doos leveren. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van onze kartonnen dozen.

Wikkeldoos voor platte en lange producten

De wikkeldoos van karton wordt om uw product heen gevouwen. Mede door het gebruik van een dubbele zijkant is uw product extra goed beschermd. Dit is dan ook de reden dat een wikkeldoos vooral wordt gebruikt voor lange, platte en grote producten als canvas doeken en fotoframes. De kartonnen wikkeldoos is leverbaar vanaf 50 stuks en is eenvoudig in elkaar te zetten. Onze wikkeldoos is leverbaar in bruin, wit, zwart/grijstint en natuurlijk in kleurendruk.

Vouwdoos als verzendoos of opbergdoos

De kartonnen vouwdoos is de bekendste standaard doos. Uw verzending is goed en veilig beschermd tijdens verzending. Deze doos kan wijmakendozen.nl voor u in kleur bedrukken. Wij kunnen deze dozen in bijna elk gewenst formaat produceren en al vanaf 50 stuks leveren.

Postdoos: perfect om te versturen met uw pakketdienst of post

Een postdoos is een kartonnen doos met een vaste deksel. Deze kartonnen doos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen middels de scharnierende kleppen op de bodem en de vaste sluitklep. De zijkanten van onze kartonnen postdozen overlappen en kunnen aan de zijkant worden ingeschoven als sluiting. Ook de kartonnen postdoos is al te bestellen vanaf 50 stuks in bijna elk formaat.
Wijmakendozen