Ga naar content

Betaalbaar dozen bedrukken

Bij Wijmakendozen.nl laat u goedkoop uw dozen bedrukken. Bij grotere oplages maken wij gebruik van de traditionele drukmethodieken. U kunt hierbij denken aan flexodruk, digitaal printen of offsetdruk (gechacheerd), hierdoor bespaart u geld. Het scheelt ook geld als u kiest voor rasteren in plaats van volvlaks te drukken, omdat hierbij minder inkt wordt gebruikt. Indien gewenst kunnen wij alle zijden van de doos bedrukken. In 1 kleur zwart of juist full colour bedrukt. Een prima mogelijkheid om uw boodschap te kunnen plaatsen – uw doos als visitekaartje van het bedrijf. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Doos laten bedrukken via onze website: heel simpel

In slechts een paar stappen kunt bij Wijmakendozen.nl voordelig uw kartonnen doos laten bedrukken. Om te beginnen kiest u de gewenste uitvoering van de doos, het formaat, de kwaliteit van het karton, de kleur en het gewenste aantal stuks. Hierna stuurt u ons digitaal de tekst of afbeelding die op de doos moet. Nadat u het proefontwerp akkoord heeft bevonden starten wij onze productie. De levertijd varieert per uitvoering (fefco) maar met onze snelle stroom kan dit al binnen 3 dagen. Kortom het is een hoge kwaliteit en service voor een lage prijs.

Keuze uit ons assortiment van 2.500 formaten dozen

Of u kiest voor een doos uit ons standaard assortiment of voor een op maat gemaakte doos; wij kunnen alles bedrukken. Zoekt u uit onze voorraad van 2.500 formaten op onze website. Wij hebben altijd een doos op voorraad. Wijmakendozen.nl is niet voor niets de webshop van de Dozenhal. Dozenhal is al sinds 1978 de specialist voor al uw kartonnen verpakkingen. Betrouwbaar, snel en betaalbaar; wij staan voor u klaar.

Ook voordelig bij ons verkrijgbaar; verpakkingsmateriaal

U kunt bij ons niet alleen maar terecht voor goedkope kartonnen dozen. Ook andere verpakkingsmaterialen bieden wij u goedkoop aan. Van pakpapier, tape, bubbeltjesplastic tot aan stevige enveloppen.

U bent op zoek naar een goedkope bedrukte doos? Die vindt u bij ons!

Wijmakendozen