Ga naar content

Snelle levering en handige betaalmethoden

Onze levertijden variëren per product, maar als u een spoedbestelling heeft, kunnen we bijna altijd binnen 48 uur leveren​. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder veilige online betaling via iDeal of betaling op factuur na ontvangst van de goederen​.

Maatwerk karton

Wanneer u bij ons bestelt, vragen we u de binnenmaat van de doos op te geven (lengte x breedte x hoogte) om ervoor te zorgen dat uw karton precies past​​. U kunt kiezen uit verschillende kartondiktes, variërend van 3mm tot 6mm, afhankelijk van uw behoeften. Ons dikste, dubbellaags golfkarton biedt optimale bescherming voor het opslaan of verzenden van zware en breekbare voorwerpen​.

Personaliseer u dozen

Wist u dat u uw dozen kunt laten bedrukken met uw bedrijfsinformatie? Dit verbetert niet alleen het transport, maar draagt ook bij aan de professionele uitstraling van uw verpakkingsmateriaal. Dozen bedrukken is mogelijk vanaf 50 stuks​.

Internationale verzending

Ja, we leveren ook in België. Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen​.

Duurzame verpakkingsoplossingen

Karton is een duurzaam en beschermend materiaal, ideaal voor het verzenden van artikelen. Of u nu kiest voor onze losse kartonnen platen, gemaakt van enkellaags of dubbellaags golfkarton, of voor onze kant-en-klare dozen, Wijmakendozen.nl heeft de perfecte op maat gemaakte verpakkingsoplossing voor uw bedrijf​.

Kleuropties

Onze kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in bruin en wit. De bruine dozen zijn zowel van binnen als van buiten bruin, terwijl de witte dozen wit zijn aan de buitenkant en bruin aan de binnenkant​.

Of u nu op zoek bent naar op maat gesneden karton, bedrukte verpakkingsoplossingen of andere verpakkingsmaterialen, Wijmakendozen.nl is uw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen.

 

Wijmakendozen