Ga naar content

Snelle levering en flexibele betalingswijzen

Onze levertijd varieert per type doos, maar spoedbestellingen kunnen bijna altijd binnen 48 uur geleverd worden. We bieden flexibele betalingswijzen aan, waaronder veilig online betalen via iDeal of betalen op factuur na ontvangst​.

Maatwerk kartonnen dozen

Bij Wijmakendozen.nl vragen we u om de binnenmaat van de doos door te geven in de volgorde: lengte x breedte x hoogte. Dit zorgt ervoor dat uw product perfect past en veilig blijft tijdens transport​.

Personaliseer uw dozen

We bieden ook de mogelijkheid om uw dozen te laten bedrukken, al vanaf een minimum van 50 stuks. Dit kan in zwart- en grijstinten of in full colour, en we kunnen zelfs waarschuwingstekens en barcodes afdrukken. U kiest welke kant van de doos u wilt bedrukken, zelfs de onderkant als u dat wilt​.

Levering in nederland en belgië

We leveren gratis binnen Nederland en we leveren ook in België. Voor bestellingen uit België vragen we u om uw bestelling per e-mail te sturen​.

Diverse opties en soorten karton

Onze kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in bruin en wit. We bieden ook de mogelijkheid om handvatten toe te voegen aan de amerikaanse vouwdoos. Daarnaast hebben we enkel golf en dubbel golf karton beschikbaar in verschillende diktes, voor extra stevigheid indien nodig​.

Vouwdozen, wikkeldozen en postdozen op maat

Bij Wijmakendozen.nl kunt u eenvoudig en voordelig vouwdozen, wikkeldozen en postdozen op maat bestellen. U kiest het type doos, de maatvoering, het aantal en de kartonkwaliteit, en wij zorgen voor de rest. Onze levertijden variëren per type doos, maar met onze spoedservice kunnen we binnen 48 uur na bestelling leveren​.

Standaard of maatwerk dozen

Of u nu een standaard doos nodig heeft of een doos op maat, wij kunnen u helpen. Als onderdeel van de Dozenhal, leveren we al sinds 1978 kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad, klaar om aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen​. Kies voorWijmakendozen.nl voor al uw kartonnen dozen, op maat gemaakt voor optimale bescherming en presentatie van uw producten.

Wijmakendozen