Ga naar content

Waarom kartonnen dozen op maat laten maken?

Kartonnen dozen op maat laten maken zorgt ervoor dat u bespaart op uw portokosten en bovendien heeft uw klant er ook baat bij! Webshops die bijvoorbeeld, kleine onderdelen, accessoires, games of boeken versturen, hebben belang bij een verpakking die zo klein mogelijk is. Door de doosjes op maat te maken zorgt u ervoor dat deze door de brievenbus past. Op deze manier bespaart uw klant verzendkosten en hoeft een consument die speciaal thuis te blijven voor zijn of haar bestelling. Kortom; doosjes op maat laten maken is zowel voor u als uw klant de perfecte oplossing.

Overzichtelijk beheer van uw magazijn met dozen op maat

Als u een magazijn heeft waarin u kleine elektra onderdelen, spijkers of schroefjes bewaart is het ideaal om doosjes op maat te hebben. Op deze manier bespaart u zoveel als mogelijk ruimte in uw magazijn. Met doosjes op maat zorgt u ervoor dat u kleine verpakkingen makkelijk en overzichtelijk bewaart in uw magazijn.  

Dozen op de juiste maat: puur maatwerk!

Zorg ervoor dat u gaan millimeter te veel verspild van uw ingekochte karton. Wij vinden het zonde u dozen te leveren die eigenlijk net te groot zijn. Bij Wijmakendozen.nl produceren we uw dozen daarom precies op maat. Het bestellen van kartonnen doosjes gaat als volgt;

1. Kies de uitvoering van uw doos

Wat zijn de producteigenschappen van het te verpakken product en waar gaat u de doos voor gebruiken? Kies eerst de uitvoering van uw kartonnen doos. Bij elke uitvoering leest u extra productinformatie. Op deze manier helpen we u de ideale doos samen te stellen.

2. Voer de formaten van uw kartonnen dozen in

Samen met u bepalen we aan de hand van de afmetingen van uw product de perfecte binnenmaat van uw kartonnen doos. Belangrijk is het te zorgen voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Op deze manier voorkomt u beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen op het moment dat deze wordt vervoerd.

3. Bepaal de hoeveelheid dozen die u nodig heeft

Nu kunt u doorgeven hoeveel doosje u nodig heeft. Wijmakendozen.nl kan al vanaf 50 stuks leveren.

4. Dozen bestellen

Wij produceren de dozen speciaal voor u op maat. De levertijd verschilt per fefco (uitvoering/type doos). Wilt u gebruik maken van onze snelle stroom? Neemt u dan graag contact met ons op.

Verschillen typen doosje op maat

U kunt bij Wijmakendozen.nl kiezen uit verschillende doosjes:

Elk type doos heeft zo zijn eigen kenmerken en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld de wikkeldoos die kan worden gebruikt voor lange en platte producten. De vouwdoos is ideaal om te gebruiken als opberg- of verzenddoos. En tot slotte de postdoos welke perfect kan worden gebruikt voor het verzenden van producten.

Al vanaf 50 stuks uw doosjes op maat

Wijmakendozen.nl produceert al exact op het door u gewenste formaat vanaf 50 stuks. Op deze manier hoeft u dus niet groot in te kopen zodat u eerst kunt proberen of de doosjes wel echt geschikt zijn voor uw bedrijf. Wijmakendozen.nl is ook nog eens de goedkoopste producent van kartonnen doosjes op maat. Bestel dus nu uw dozen op maat en dan gaan wij direct voor u aan de slag.