Ga naar content

Het belang van kleine kartonnen doosjes op maat 

Het gebruik van standaardverpakkingen is niet altijd even efficiënt, en leidt tot verspilling van ruimte. De kleine doosjes op maat zorgen voor de juiste pasvorm voor uw producten, waardoor kostbare ruimte in dozen wordt geminimaliseerd. Dit draagt bij aan een kosteneffectieve verzending en opslag van goederen en producten.  

Voordelen van kleine kartonnen doosjes op maat 

Kleine kartonnen doosjes op maat hebben meerdere voordelen ten opzichte van standaarddozen, wat de voordelen zijn bespreken we met je. 

Aangepast formaat voor efficiënte 
Kleine kartonnen doosjes op maat zijn speciaal afgestemd op de producten die u verstuurt, dit betekent dat er minder opvulmateriaal nodig is om de producten te beschermen. Dit betekent niet alleen lagere kosten, maar het vermindert ook het milieu-impact door het verminderen van overbodig verpakkingsmateriaal.  

Bescherming van producten 
Kleine kartonnen doosjes, op maat, bieden de juiste bescherming aan uw producten tijdens het transport. De doosjes passen precies om het product, waardoor het risico op schuiven en beschadiging wordt verminderd.  

Merkidentiteit en marketing 
Op maat gemaakte doosjes kunt u laten bedrukken. Denk hierbij aan een logo, slogan of een afbeelding van uw product. Hierdoor heeft u de vrijheid om uw merkidentiteit te versterken. U product wordt herkenbaar en u laat een blijvende indruk achterlaat bij uw klanten. Wat wil je nog meer? 

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid 
Bij Wijmakendozen.nl gebruiken wij milieuvriendelijke materialen voor op maat gemaakte kleine kartonnen doosjes. Wijmakendozen.nl staat voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. 

Wijmakendozen