Ga naar content

Voordelen van een pakketdoos op maat

Een pakketdoos op maat biedt tal van voordelen, waaronder een perfecte pasvorm voor uw producten, verhoogde bescherming tijdens transport en een professionele uitstraling. Bovendien kunt u met een op maat gemaakte doos uw merk of bedrijfslogo laten afdrukken, wat bijdraagt aan de bekendheid van uw bedrijf. Bovendien spaart u op deze manier het milieu. Het gebruik van een pakketdoos op maat vermindert ook het risico op beschadiging van uw producten en verhoogt de kans op tevreden klanten. Kortom, een op maat gemaakte pakketdoos is een investering die zichzelf terugbetaalt door de verbetering van de bescherming en de uitstraling van uw producten.

Uw pakketdoos eenvoudig online bestellen

Bij Wijmakendozen.nl is het eenvoudig online te bestellen. U laat ons de uitvoering, het formaat en het aantal weten en vanzelfsprekend ook de door u gewenste kwaliteit; enkelgolf 3 mm of 4 mm of dubbelgolf 4,5 mm of 6 mm. De levertijden variëren per fefco (type/uitvoering). Met onze snelle stroom doen we dat al vanaf 48 uur na bestelling. Wilt u inderdaad gebruik maken van de snelle stroom? Geef dat dan aan ons door zodat we direct voor u aan de slag kunnen.  

Ook voor uw bedrukte doos

Wijmakendozen.nl maakt uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland. Daardoor bespaart u kostbare tijd en houden wij de controle volledig in eigen hand. Indien gewenst verzorgen ook het bedrukken van de dozen – zelfs full colour als u dat wilt. Van bedrijfsnaam, barcode tot full colour opdruk. We drukken digitaal (bij kleinere oplages) of met flexodruk of zelfs offsetdruk gecacheerd. Wij adviseren u graag.

 

Wijmakendozen