Ga naar content

Opties voor uw platte doos

Bij Wijmakendozen.nl kunt u elk type platte doos bestellen. Een wikkeldoos is perfect voor het verpakken van boeken. U kunt één of meerdere boeken in de doos verpakken en deze stevig dichtplakken door de doos om de inhoud heen te 'wikkelen'. Zo zitten uw artikelen strak in de verpakking en minimaliseert u de kans op schade tijdens het transport.

Misschien geeft u de voorkeur aan een postdoos of vouwdoos. In dat geval kunt u de binnenmaten zo opgeven dat u een platte doos krijgt. Optioneel kunt u een vakverdeler aan de doos toevoegen om kleine producten op hun plaats te houden. De lengte, hoogte en diepte van de doos kunt u volledig naar wens aanpassen. Hierdoor krijgt u altijd de platte doos die bij uw zending past.

Kies ook de dikte van het karton: enkellaags in 3 mm of 4 mm, of dubbellaags in 4 mm, 5 mm, of 6 mm. Dubbellaags dik karton biedt optimale bescherming, terwijl licht karton minder zwaar is en geschikt voor het voordelig verzenden van materialen in een platte doos. 

Bestelling en levering van uw platte doos

Het bestellen van uw platte doos of andere verpakkingsmaterialen doet u eenvoudig online via Wijmakendozen.nl Gedurende het bestelproces wordt u automatisch door alle mogelijke opties geleid. Wist u dat het ook mogelijk is uw dozen te laten bedrukken met een kleuren- of zwart-wit print? Zo kunt u uw verpakkingsmateriaal voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of een tekst naar keuze. Uw platte doos is dan direct herkenbaar voor uw klant. Als u kiest voor een opdruk, sturen we altijd een proefdruk toe voor goedkeuring.

Wat is de levertijd?

Bij Wijmakendozen.nl verschilt de levertijd per fefco. Heeft u een spoedbestelling? Dan kunnen wij binnen 48 uur leveren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. 

Wat is de betalingswijze?

Bij Wijmakendozen.nl kunt u zelf uw betalingswijze kiezen. U kunt vooraf veilig online betalen via iDeal, maar achteraf betalen via een factuur is ook mogelijk.

Kan ik de dozen laten bedrukken?

Ja, dat kan! Het bedrukken van dozen kan al vanaf 50 stuks. Voor meer informatie klik hier!

Wordt er ook in België geleverd?

Ja, Wijmakendozen.nl levert ook in België. Wij stellen het op prijs als u uw bestelling uit België per mail stuurt.

Wijmakendozen