Ga naar content

Vakverdeling op maat

Via Wijmakendozen.nl kunt u vakverdeling op dezelfde manier bestellen zoals u dat met kartonnen dozen doen. U kunt de kleur en kartonsoort kiezen en de gewenste maten opgeven, inclusief de hoogte, lengte en breedte van elk vak. U heeft de vrijheid om het aantal vakken per vakverdeler te bepalen, variërend van twee tot vijf stuks. Dit zorgt voor een stevige verpakking van uw producten, zelfs als ze een afwijkende maat of vorm hebben, zoals kerstartikelen, breekbare kunstobjecten, lampen en glazen voorwerpen. Door te kiezen voor een wikkeldoos kunt u uw pakket zelfs per briefpost versturen, wat voordeliger is dan pakketpost.

Kleur en kartonkwaliteit

Bij Wijmakendozen.nl kunt u zoals gebruikelijk genieten van volledige vrijheid bij het ontwerpen van uw verpakkingsmateriaal. U kunt uw vakverdeling ook zelf samenstellen in de kwaliteit en kleur van uw voorkeur. U heeft de keuze uit enkellaags karton van 1,5 mm of 3 mm dikte, of dubbellaags karton van 4,5 mm dikte, die allemaal beschikbaar zijn in zowel bruin als wit. Als u twijfelt over de juiste kleur of kartondikte, staan onze medewerkers klaar om u te helpen.

Versturen van breekbare artikelen

Als u op zoek bent naar een veilige verpakking voor uw breekbare producten, dan is een stevige kartonnen doos met dubbellaags karton vakverdeling de ideale keuze. Om extra voorzichtigheid tijdens het vervoer en het openen aan te moedigen, bieden wij de mogelijkheid om uw doos te laten bedrukken met een tekst of afbeelding naar keuze. Voordat uw dozen en vakverdelers in productie gaan, sturen we u eerst een proefdruk ter goedkeuring. De levertijd is afhankelijk van het type doos dat u kiest, maar als u een spoedbestelling heeft, kunnen we uw bestelling binnen 3 dagen bezorgen. Bij Wijmakendozen.nl streven we ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van de gewenste verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit.