Ga naar content

Hoe bepaal ik de juiste grootte en vorm van de verzenddoos?

Bij Wijmakendozen.nl kunt u op een simpele en efficiënte manier uw verzenddozen voor webshop online samenstellen en bestellen. Wij beschikkingen over een breed assortiment waaronder de volgende soorten dozen:

  • Postdozen;
  • Wikkeldozen;
  • Vouwdozen;
  • Bijbehorende vakverdelers;
  • Losse kartonnen platen.

Maar hoe weet u wat de juiste grootte en vorm van uw verzenddoos moet zijn? Dat ligt aan de artikelen die u verkoop. De grootte en vorm van de verzenddoos kunt u aanpassen op de grootte en vorm van uw artikelen. De kartonnen dozen van Wijmakendozen.nl worden op maat geproduceerd in elke gewenste afmetingen. Beschikt u over artikelen met afwijkende maten? Geen probleem! Wij produceren op maat gemaakte verzenddozen die perfect zijn voor uw artikelen.
 

Verzenddozen voor webshop: kleur, kartonsoort en opdruk

U heeft de afmetingen bepaalt, en nu? Bij Wijmakendozen.nl bepaalt u ook de kleur, kwaliteit, dikte en opdruk van het karton. Kiest u voor een witte verzenddoos met dubbellaags karton zonder opdruk? Of gaat u voor een bruine verzenddoos voor webshop met enkellaags karton en opdruk. Bijna alles is mogelijk bij Wijmakendozen.nl. Heeft u advies nodig over welke verzenddoos het best bij uw artikelen past? Neem contact op en wij geven vrijblijvend advies.