Ga naar content

Waarom een goedkope doos op maat

Een doos op maat produceren hoeft echt niet duur te zijn. In onze eigen fabriek produceren wij deze voor u voor een betaalbare prijs. Voor elk product kunnen wij een passende kartonnen verpakking produceren dan wel leveren. Van vouwdoos, wikkeldoos tot aan een verzenddoos. Maatwerk werkt niet alleen het makkelijkst maar presenteert ook nog eens mooi. Uw product veilig verpakt en schuift niet tijdens transport waardoor u geen of slechts heel weinig opvulmateriaal nodig heeft.

Voordelig dozen bestellen via onze website

Voordelige kartonnen op het door u gewenste formaat kunt u snel en eenvoudig bestellen via Wijmakendozen.nl. Op onze website selecteert u eerst de door u gewenste uitvoering en daarna vult u de gewenste maten in. Op zoek naar een pakketdoos van 60x40x40? Of toch een ander formaat? Alles is mogelijk. Hierna kan u de gewenste kartonkwaliteit selecteren, die gaat van een enkelgolf 3 mm tot een dubbelgolf 6 mm. Uiteraard kan u ook kiezen welke kartonkleur u wenst, die kan wit of bruin van kleur zijn. Tenslotte laat u weten hoeveel dozen u wilt bestellen.

Betaalbare bedrukte dozen op maat

Bij Wijmakendozen.nl kunt ook kiezen voor de optie met bedrukking. Uw bedrijfsnaam of logo op de zijkant? Een productomschrijving op de onderkant? Vraagt u vrijblijvend naar wat mogelijk is. We plaatsen de bedrukking op de grootte die u aangeeft en kijken daarbij naar de juiste verhoudingen. Kleine oplages bedrukken wij doorgaans digitaal, met de inkjetprinter. De grotere aantallen met de meer traditionele drukmethodieken als flexo- en offsetdruk. 

Voordelige dozen op maat voor iedereen

De levertijd is per uitvoering (fefco) verschillend. Wij kunnen deze voor u leveren op elk gewenst adres. Misschien heeft u haast met uw bestelling. Geen probleem. Maakt u dan gebruik van onze snelle stroom. Via onze snelle stroom kunt u al in 48 uur uw dozen ontvangen.

Wijmakendozen