Ga naar content

Witte verzenddozen bedrukken

Ook kunnen wij als dozenproducent deze witte verzenddozen voor u bedrukken, dit kunnen we digitaal of flexo doen, in full colour of in 1 of meerdere kleuren. Een van de voordelen hiervan is dat u uw bedrijfsnaam of logo er nog beter kunt laten uitkomen.

Digitaal bedrukken

De meest eenvoudige manier om dozen te bedrukken is via digitale bedrukking. Dit kan direct worden geregeld via onze website. Hierbij wordt een inktjetprinter gebruikt die drukt in CMYK-kleuren en kan bedrukken in een baan van 29 cm breed over de doos met een maximale lengte van 80 cm. Het is belangrijk dat de bestanden van hoge kwaliteit zijn voor het beste resultaat.

Flexodruk

Het is mogelijk om postdozen of magazijndozen te bedrukken met flexodruk in één of twee kleuren aan zowel de binnen- als buitenkant van de doos. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de oppervlakte van de bedrukking en beginnen vanaf ongeveer 500 stuks. Flexodruk is per doos goedkoper dan digitaal bedrukken en bij herhaalde bestellingen nog voordeliger. Deze optie staat niet online en moet apart worden aangevraagd.

Bedrukte witte dozen bestellen

Kartonnen witte dozen kunt u bij Wijmakendozen.nl bestellen. Dit doet u door de optie wit tijdens het besteltraject aan te vinken, u ziet dan gelijk de prijs voor de doos op maat die u ingeeft. Wanneer u de order doorzet zullen we er alles aan doen u in een zo kort mogelijke periode te voorzien van de gevraagde op maat gemaakte dozen.