Ga naar content

Postdoos op maat

De postdoos (fefco 0427) is een vouwdoos, maar dan met een vaste sluitklep, een andere benaming hiervoor is de postpakketdoos. Deze vouwdoos is eenvoudig te vullen en dicht te vouwen door scharnierende bodemkleppen en de vaste sluitklep. Vaak steekt men de overlappende einden van de deksel aan de zijkant in de doos om de doos dicht te doen. Wij adviseren de doos af te sluiten met tape om diefstal of beschadiging tegen te gaan. De naam zegt het al, maar de postdoos is uitermate geschikt voor verzending per post en pakketdienst.

Hoe werkt het?

Stap 1

Het type doos kiezen is het begin wanneer u dozen op maat wilt bestellen. Wijmakendozen.nl heeft verschillende typen dozen:

  • Vouwdozen
  • Wikkeldozen
  • Postdozen / verzenddozen
  • Golfkartonplaten

Stap 2

Vul de maatvoering in, bepaal het aantal dozen en stel uw doos samen. U kunt al dozen op maat bestellen vanaf 50 stuks.

Stap 3

Kies de dikte van het karton en bepaal hiermee de kwaliteit van de kartonnen doos. Afhankelijk van uw keuze bieden bij de onderstaande mogelijkheden:

  • Enkelgolf 3 mm
  • Enkelgolf 4 mm
  • Dubbelgolf 4.5 mm
  • Dubbelgolf 6 mm

De kartonnen dozen op maat zijn leverbaar in de kleur wit en de kleur bruin.

Stap 4

Alles naar wens ingevuld? Dan heeft u met succes uw doos op maat samengesteld en kunt u doorgaan naar het bestelproces. Zodra uw bestelling is afgrond kunt u na circa 10-15 werkdagen uw dozen bij u thuis of op de zaak verwachten.

Werking van de postdoos

De werking van de postdoos is erg eenvoudig. Een kartonnen postdoos is snel in elkaar te zetten, te vullen en dicht te vouwen. Dit komt door de vaste sluitklep en scharnierende bodemkleppen. De postdoos is ideaal voor de wat plattere producten en wordt daarom ook veel gebruikt door webshops om artikelen te verzenden. 

Bij Wijmakendozen.nl bestelt u postdozen op maat. U bepaalt zelf het aantal, de maat en de kwaliteit van het karton. U dient er op te letten dat de doos niet hoger wordt dan de lengte van de doos. U bestelt al postdozen vanaf een hoogte van 25 mm. Een gangbare maat is bijvoorbeeld L 300 × B 200 × H 150 mm. 

Postdozen bedrukken

Bij Wijmakendozen.nl is het mogelijk! Het maakt niet uit welk type doos u bestelt, elke doos kan bedrukt worden. U kunt uw doos op maat bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam in zwart/grijstint en in kleur.

Bij Wijmakendozen.nl stelt u uw eigen postdoos samen. Kies het type doos, de maatvoering, het aantal en de bedrukking.

Postdoos fefco 0427