Ga naar content

Vouwdoos op maat

Bij Wijmakendozen.nl hebben we twee type vouwdozen. De Amerikaanse vouwdoos/fefco 0201 en de fefco 0203. De Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is de bekendste standaard doos in Nederland. Deze Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is een stevige doos die het product erg goed beschermt. De fefco 0201 wordt niet alleen gebruikt als verzenddoos, maar ook als opberg- en opslagdoos. 

Hoe werkt het?

Stap 1

Het type doos kiezen is het begin wanneer u dozen op maat wilt bestellen. Wijmakendozen.nl heeft verschillende typen dozen:

  • Vouwdozen
  • Wikkeldozen
  • Postdozen / verzenddozen
  • Golfkartonplaten

Stap 2

Vul de maatvoering in, bepaal het aantal dozen en stel uw doos samen. U kunt al dozen op maat bestellen vanaf 50 stuks.

Stap 3

Kies de dikte van het karton en bepaal hiermee de kwaliteit van de kartonnen doos. Afhankelijk van uw keuze bieden bij de onderstaande mogelijkheden:

  • Enkelgolf 3 mm
  • Enkelgolf 4 mm
  • Dubbelgolf 4.5 mm
  • Dubbelgolf 6 mm

De kartonnen dozen op maat zijn leverbaar in de kleur wit en de kleur bruin.

Stap 4

Alles naar wens ingevuld? Dan heeft u met succes uw doos op maat samengesteld en kunt u doorgaan naar het bestelproces. Zodra uw bestelling is afgrond kunt u na circa 10-15 werkdagen uw dozen bij u thuis of op de zaak verwachten.

De Amerikaanse vouwdoos / fefco 0203

Naast de fefco 0201 hebben wij bij wijmakendozen.nl dus ook de fefco 0203. Deze vouwdoos is gelijk aan de Amerikaanse vouwdoos, maar de kleppen aan de onder- en bovenkant overlappen de hele open zijde van de doos. Dit zorgt ervoor dat de fefco 0203 extra stevig is en uitstekend gebruikt kan worden voor het vervoer van zware producten. De fefco 0203 kan uitstekend gebruikt worden voor het opbergen en verzenden van zware producten. De vouwdoos wordt voornamelijk gebruikt in de e-commerce en logistieke branche. Uiteraard is het mogelijk om de vouwdoos te laten bedrukken. 

Bij Wijmakendozen.nl stelt u uw eigen vouwdoos samen. Kies het type doos, de maatvoering, het aantal en de bedrukking.

Vouwdozen bedrukken

Bij Wijmakendozen.nl is het mogelijk om uw vouwdozen te laten bedrukken! Het maakt niet uit welk type doos u bestelt, elke doos kan bedrukt worden. U kunt uw doos op maat bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam in zwart/grijstint en in kleur. Het bedrukken van u dozen kunt u zien als een visitekaartje. Het vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf en genereert aandacht.