Ga naar content

Kartonnen doos op maat bestellen?

Bij Wijmakendozen.nl kunt u een kartonnen doos op maat laten maken en bestellen. U kunt verschillende soorten kartonnen dozen bestellen: vouwdozen, wikkeldozen en postdozen. Gratis bezorgd en wij leveren al vanaf een bestelling van 50 stuks. Volg onderstaande stappen en bestel uw dozen op maat! 

Hoe werkt het?

Stap 1

Het type doos kiezen is het begin wanneer u dozen op maat wilt bestellen. Wijmakendozen.nl heeft verschillende typen dozen:

  • Vouwdozen
  • Wikkeldozen
  • Postdozen / verzenddozen
  • Golfkartonplaten

Stap 2

Vul de maatvoering in, bepaal het aantal dozen en stel uw doos samen. U kunt al dozen op maat bestellen vanaf 50 stuks.

Stap 3

Kies de dikte van het karton en bepaal hiermee de kwaliteit van de kartonnen doos. Afhankelijk van uw keuze bieden bij de onderstaande mogelijkheden:

  • Enkelgolf 3 mm
  • Enkelgolf 4 mm
  • Dubbelgolf 4.5 mm
  • Dubbelgolf 6 mm

De kartonnen dozen op maat zijn leverbaar in de kleur wit en de kleur bruin.

Stap 4

Alles naar wens ingevuld? Dan heeft u met succes uw doos op maat samengesteld en kunt u doorgaan naar het bestelproces. Zodra uw bestelling is afgrond kunt u na circa 8-12 werkdagen uw dozen bij u thuis of op de zaak verwachten.

Ruim assortiment aan dozen

Bij Wijmakendozen.nl heeft u keuze uit verschillende soorten dozen: vouwdozen, wikkeldozen, postdozen en kalenderdozen. Kies de maat en kartonkwaliteit die u nodig heeft. De meest verkochte en gebruikte doos is de Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201). De Amerikaanse vouwdoos is een stevige doos die het product goed beschermt. De Amerikaanse vouwdoos kan gebruikt worden als verzenddoos of al opbergdoos. 

Bedruk uw kartonnen dozen

Met onze geavanceerde inkjetprinter is het mogelijk om elk soort doos die u bij ons bestelt, te laten bedrukken, in zwart/grijstint of fullcolour. Voor grote oplagen zijn de traditionele drukmethodes ook mogelijk. Bij Wijmakendozen.nl bedrukken wij uw dozen met uw logo, bedrijfsnaam, slogan, barcodes, waarschuwingstekens of met een fullcolour afbeelding van het product. Alles is mogelijk.