Ga naar content

Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201)

Heeft u een Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) nodig voor het verpakken en verzenden van een specifiek product? Bij Wijmakendozen.nl bestelt u deze doos eenvoudig online. Op maat én eventueel met bedrukking.

De Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is de meest gebruikte en bekendste doos. Het is een erg stevige kartonnen doos die goed beschermt. Het ontwerp van de Amerikaanse vouwdoos is erg simpel maar ook erg efficiënt. De doos kan erg gemakkelijk aan de bovenkant en onderkant dichtgevouwen worden, waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt. 
Amerikaanse vouwdoos fefco 0201

Wat is een Amerikaanse vouwdoos?

De Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is de meest gebruikte en bekendste doos. Het is een heel stevige kartonnen doos die goed beschermt. Het ontwerp van de Amerikaanse vouwdoos is simpel én efficiënt. U vouwt de doos gemakkelijk aan de bovenkant en onderkant dicht. Daardoor neemt deze doos weinig ruimte in beslag.

Gebruik van de Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201)

Bij Wijmakendozen.nl kunt u gemakkelijk uw kartonnen vouwdoos op maat bestellen. De vouwdoos wordt veel gebruikt door webshops om hun producten mee te verzenden, maar de doos wordt ook veel gebruikt in magazijnen om producten mee op te slaan. Eén van de grote voordelen van de Amerikaanse vouwdoos is dat deze in bijna elke maat leverbaar is. 

Kenmerken Amerikaanse vouwdoos: 

  • Standaard verzend- en opbergdoos
  • Snel en eenvoudig in elkaar te zetten
  • Leverbaar in bijna ieder formaat
  • Leverbaar met een enkele of dubbele golf karton
  • Sluiting van de doos met tape
  • Verkrijgbaar in bruin en wit
  • Bedrukken mogelijk

Uw vouwdoos laten bedrukken?

Een groot voordeel bij Wijmakendozen.nl is dat uw logo niet gebonden is aan een maximale hoogte, waar u bij andere aanbieders juist vaak beperkt wordt door een maximale hoogte van uw logo. Bij Wijmakendozen.nl plaatsen wij, in tegenstelling tot andere aanbieders, uw logo altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak. Zo wordt uw logo altijd mooi in verhouding geplaatst.

Ideaal voor verzending en opslag

De vouwdoos wordt veel gebruikt door webshops om hun producten mee te verzenden. Ook wordt de doos wordt veel gebruikt in magazijnen om producten mee op te slaan. De Amerikaanse vouwdoos is in vrijwel elke maat leverbaar.

Optie: laat uw vouwdoos bedrukken

Inderdaad, u kunt uw Amerikaanse vouwdoos ook door ons laten bedrukken. We beschikken hiervoor over een fullcolour inkjetprinter. We bedrukken zowel bedrijfslogo’s en slogans als fullcolour afbeeldingen van het product. Ook kunnen we de dozen voorzien van barcode en waarschuwingsteken. Als het gaat om een groot aantal dozen, dan komt er een omslagpunt waarbij een traditionele drukmethode voordeliger is. Ook dat kan bij ons. In tegenstelling tot andere aanbieders plaatsen we uw afbeelding zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, altijd mooi in verhouding.

Andere soorten Fefco dozen

Is dit niet helemaal de doos die je zoekt? Bekijk dan ook zeker onze andere Fefco dozen.