Ga naar content

Snel geleverd door eigen productie

Bij wijmakendozen.nl zijn wij producent van dozen en hebben wij onze eigen productielocatie in Leek. Dit stelt ons in staat om zeer snel dozen op maat te leveren in elke gewenste maat die u nodig heeft. Onze dozen worden zorgvuldig geproduceerd en worden zo snel mogelijk gratis bij u geleverd.

Postdozen op maat

Bij Wijmakendozen.nl kunt u postdozen op maat bestellen, waarbij we gebruikmaken van een plotter voor bestellingen tot 400 stuks en van een stansmes voor bestellingen vanaf 400 stuks. Als u kosten wilt besparen op het gebruik van een stansmes, hebben we ook meer dan 500 stansmessen beschikbaar in de buurt van het gewenste formaat van uw doos op maat.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen u graag informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen u vervolgens een aanbieding doen voor een doos op maat die in de buurt komt van het gewenste formaat.

Amerikaanse vouwdozen

Bij Wijmakendozen kunnen we Amerikaanse vouwdozen 0201 en 0203 op maat maken in elke gewenste grootte en dikte. We bieden deze dozen aan in diktes van 3, 4, 4.5 en 6 mm, en in de kleuren bruin en wit. Dankzij ons snelle productieproces kunnen we deze dozen altijd tegen een scherpe prijs aanbieden. Bovendien zijn er geen toolingkosten verbonden aan dit type productie, omdat we deze dozen altijd zonder extra gereedschap kunnen maken. We kunnen ook handgrepen in al deze dozen plaatsen, zonder extra kosten.