Ga naar content

Dozen op maat bij Wijmakendozen.nl 

Bij dozenproducent Wijmakendozen.nl kunt u verschillende soorten kartonnen dozen op maat bestellen. Vouwdozen, Postdozen en wikkeldozen. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Uw dozen op maat worden gratis bezorgd en wij leveren al vanaf een bestelling van 50 stuks.

Waarom dozen op maat?

Het verpakken en verzenden van producten moet op een veilige en efficiënte manier. Eén van de oplossingen hiervoor is een doos op maat. Met dozen op maat voorkomt u dat uw producten gaan schuiven of beschadigd raken tijdens het transport. Doordat u minder vulmateriaal nodig heeft, kunt u efficiënter stapelen en verzenden. Hierdoor bespaart u kosten.

Eenvoudig online bestellen

Door de eenvoudige calculator en de duidelijk navigatie van Wijmakendozen.nl kunt u snel en overzichtelijk maatwerk dozen berekenen en bestellen. De orders komen binnen bij de planners, en worden ingedeeld bij de maatwerkmachines. Er is altijd een optimale machine voor uw dozen op maat beschikbaar. Doordat we een combinatie van dozenproducent en dozenhal zijn, hebben wij altijd het beste advies voor u als het aankomt op het produceren van dozen.

Wijmakendozen.nl is een gevestigd in Leek (Groningen) en heeft hier een eigen machinepark om dozen op maat te maken, deze locatie wordt voornamelijk ingezet als dozenproducent en is daardoor zeer efficiënt.