Ga naar content

Gepersonaliseerde dozen: levertijd en betalingswijze

Bij Wijmakendozen.nl varieert de levertijd afhankelijk van de fefco. Voor spoedbestellingen kunnen we binnen 48 uur leveren. We bieden je ook de flexibiliteit om jouw betalingsmethode te kiezen. Je kunt veilig vooraf online betalen via iDeal, of je kunt kiezen voor achteraf betalen via een factuur.

Hoe bestel je gepersonaliseerde dozen?

Om de maat van je doos door te geven, vragen wij je de binnenmaat van de doos op te geven in termen van lengte x breedte x hoogte. Dozen bedrukken is mogelijk vanaf 50 stuks, en we leveren ook in België. Onze kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in bruin en wit, en we kunnen de dozen voorzien van handvatten op verzoek. Wij bieden enkele golf en dubbele golf karton, wat extra stevig is.

Gepersonaliseerde dozen: proefdruk en levering

Voor een opvallende merkpresentatie bieden we bedrukking in kleur of zwart-wit op jouw gepersonaliseerde dozen. We sturen een proefdruk voor goedkeuring om te verzekeren dat je tevreden bent met de kwaliteit en plaatsing van je logo op de kartonnen dozen. Na goedkeuring gaat je bestelling in productie en worden je gepersonaliseerde dozen binnen 10 tot 12 werkdagen bij je afgeleverd, klaar om te gebruiken.

We staan altijd klaar om advies te geven over de beste gepersonaliseerde dozen voor jouw onderneming. Neem contact met ons op voor meer informatie​. Met Wijmakendozen.nl, krijg je kwaliteit, flexibiliteit, en service bij het bestellen van jouw gepersonaliseerde dozen.

Wijmakendozen