Ga naar content

Snelle levering en flexibele betaling

Onze levertijden variëren per fefco. Heeft u een spoedbestelling? Wij kunnen binnen 48 uur leveren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Bij ons kunt u de betalingswijze kiezen die het beste bij u past. U kunt veilig online betalen via iDeal of achteraf betalen via een factuur. Geef ons de binnenmaten van de doos die u nodig heeft in lengte x breedte x hoogte. 

Dozen op maat en bedrukking van dozen

Wist u dat wij ook dozen op maat maken en dozen bedrukken? Het bedrukken van dozen kan al vanaf 50 stuks. Voor meer informatie kunt u hier klikken. Ook als u op zoek bent naar een specifieke kleur voor uw dozen, hebben wij wat u zoekt. Onze dozen zijn verkrijgbaar in bruin en wit. 

Extra services

Wij kunnen uw dozen voorzien van handvatten voor extra gemak. Dit is mogelijk bij de Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201 en 0203). Ons karton is verkrijgbaar in enkele en dubbele golf, voor extra sterkte.

Duurzaamheid en tevredenheid

Met onze op maat gemaakte pakketdoos voorkomt u dat het pakket verschuift en heeft u minder vulmateriaal nodig. Dit draagt bij aan de tevredenheid van de ontvanger en het milieu.

Eenvoudig online bestellen

Het bestellen van een passende doos is heel eenvoudig bij Wijmakendozen.nl. U geeft het type doos op, het formaat en het aantal, en de kartonkwaliteit. Wij gaan direct voor u aan de slag.

Pakketdoos 100x50x50 met bedrukking

We maken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland. Hierdoor gaat er geen kostbare tijd verloren en houden wij de controle over de kwaliteit. Wij bieden diverse drukmethoden aan en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u snel een pakketdoos nodig?

Als u een pakketdoos (100x50x50 of elke andere maat) snel nodig heeft, kunnen wij u helpen. We maken dozen op maat snel en goedkoop, en we bieden ook bedrukking aan. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen vinden we een oplossing.

Contact

Voor vragen of bestellingen kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0594-760-770, per e-mail op info@wijmakendozen.nl of via het contactformulier op de website. 

Wijmakendozen