Ga naar content

Hoe groot is een platte brievenbusdoos?

Een standaard platte brievenbusdoos heeft meestal de afmetingen van 38 × 26 × 3,3 cm (lengte × breedte × hoogte), wat betekent dat het een compact formaat heeft dat perfect is voor het bezorgen van kleine, platte artikelen. Een platte brievenbusdoos is een belangrijk onderdeel van de postbezorging, en de grootte van deze doos is belangrijk om er zeker van te zijn dat de post gemakkelijk en efficiënt kan worden bezorgd. Deze afmetingen staan in overeenstemming met de standaardgrootte voor Brievenbusdozen, wat het makkelijk maakt voor de bezorger om de post snel en efficiënt te bezorgen, zonder te veel tijd te moeten besteden aan het passen en meten van elke afzonderlijke doos.

Stel u platte brievenbusdoos samen

Bent u op zoek naar geschikte platte dozen, dan kunt u bij Wijmakendozen.nl naast de brievenbusdoos elk type doos bestellen. Wilt u boeken verpakken? Dan is de wikkeldoos de perfecte oplossing. U ‘wikkelt’ de doos als verpakking om de boeken heen. Hierdoor zitten uw artikelen strak in de verpakking en is de kans op schade tijdens transport nihil.

Wilt u toch liever een postdoos of vouwdoos bestellen? Geen probleem. U geeft de binnenmaten zo op dat u een platte doos krijgt. Zorg er dus voor dat de afmetingen rond de 38 × 26 × 3,3 cm zijn. Als u meerdere kleine producten in een vouwdoos verstuurd, zorg er dan voor dat u een vakverdeler toevoegt zodat de kleine producten op hun plaats blijven.

Wanneer u een platte doos samenstelt, heeft u de keuze uit verschillende diktes van het karton.

  • Enkelgolf 3 mm;
  • Enkelgolf 4 mm;
  • Dubbelgolf 4.5 mm;
  • Dubbelgolf 6 mm.

Het verschil in enkelgolf en dubbelgolf zit hem vooral in de dikte, bescherming en gewicht. Enkelgolf is dunner dan dubbelgolf, maar dus ook kwetsbaarder en lichter. Dubbelgolf is juist zwaarder en beschermt u artikelen optimaal.

Bestellen en levering

Het bestellen van een brievenbusdoos bij Wijmakendozen.nl is een eenvoudig en gemakkelijk proces. Op onze website kunt u eenvoudig u brievenbusdoos samenstellen die het beste bij uw specifieke behoeften past. Kies uit verschillende afmetingen en materialen, en bedruk de doos met uw logo of slogan. Het bestelproces is snel en eenvoudig en u kunt rekenen op een snelle levertijd van ca. 8-12 dagen.