Ga naar content

Digitaal bedrukken

Op onze website bieden we de gemakkelijkste optie om dozen te bedrukken: digitaal bedrukken. Hierbij drukken we een ontwerp op de doos met behulp van een inkjetprinter die in CMYK-kleuren print. We kunnen bedrukken over een baan van 29 cm en een maximale lengte van 80 cm. Om een mooi resultaat te garanderen, is het belangrijk dat de bestanden van hoge kwaliteit zijn.

Flexodruk

Naast digitaal bedrukken bieden we ook de mogelijkheid om postdozen of magazijndozen te bedrukken met de flexodruk techniek. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van 1 of 2 kleuren op zowel de binnen- als buitenzijde van de doos. De prijs van deze optie is afhankelijk van de oppervlakte van de bedrukking en het aantal dozen dat besteld wordt. Flexodruk is al beschikbaar vanaf ongeveer 500 stuks. Per doos is deze optie veel goedkoper dan digitaal bedrukken en bij herhaalorders dus voordeliger. Houd er wel rekening mee dat deze variant niet online beschikbaar is en aangevraagd moet worden.

Cacheren

Offset drukwerk is de meest hoogwaardige manier van bedrukken en natuurlijk bieden wij deze optie ook aan. Hierbij worden drukvellen bedrukt en vervolgens verlijmd op de kartonnen platen, wat resulteert in een zeer sterke postdoos met een prachtige uitstraling. We kunnen deze variant zowel aan de binnen- als buitenzijde van de doos bedrukken.

Let wel op, deze optie is niet verwerkt in onze calculator en moet dus worden aangevraagd.

Welke optie past bij uw bedrijf?

Bij Wijmakendozen.nl denken we graag mee met uw bedrukkingskeuze, want is het bijvoorbeeld wel nodig om een doos compleet te cacheren die niet door een consument wordt ontvangen? Of wilt u misschien juist niet dat er bij de pakketdienst te zien is wat er in uw postdoos zit, we kunnen dan bijvoorbeeld alleen de binnenzijde bedrukken. Wij adviseren u graag.