Ga naar content

Voordelen van goedkope dozen op maat 

Wanneer u over gaat tot de aanschaf van kartonnen dozen wilt u dit natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen met de juiste kwaliteit. Maar wat zijn de voordelen van goedkope dozen op maat? Wij vertellen het je! 

Kostenbesparing 
Dozen op maat kunnen aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor jou. Door precies de juiste maat dozen te kiezen, minimaliseert u de verspilling van verpakkingsmateriaal. Daarnaast kunnen maatwerk dozen efficiënter worden gestapeld, waardoor er meer producten in een verzending passen en de verzendkosten worden verlaagd.  

Efficiënte opslag en verzending 
Doordat u werkt met maatwerk dozen benut u optimaal de beschikbare opslagruimte. Door de perfecte pasvorm kunnen producten en dozen veilig worden gestapeld zonder ruimteverspilling. Bovendien bieden deze op maat gemaakte verpakkingen een betere bescherming tijdens het transport, waardoor het risico op beschadiging van producten wordt verminderd. 

Merkpromotie 
goedkope dozen op maat is de uitgelezen kans om uw merk extra te promoten. Laat uw dozen bedrukken met uw logo, bedrijfsnamen of een opvallende boodschappen. Door het bedrukken van dozen wordt elke doos die uw bedrijf verlaat een krachtig marketinginstrument dat uw merkidentiteit versterkt en de naamsbekendheid vergroot.  

Goedkope dozen bestellen bij Wijmakendozen.nl 

  1. Kies uit de volgende typen dozen: vouwdozen, wikkeldozen, postdozen/verzenddozen of golfkartonplaten 
  2. Vul de maatvoering in, bepaal het aantal dozen en stel uw doos samen. U kunt al goedkope dozen op maat bestellen vanaf 50 stuks. 
  3. Kies de dikte van het karton en bepaal hiermee de kwaliteit van de kartonnen doos. Wij bieden de volgende mogelijkheden 
  4. Rond uw bestelling af en u heeft binnen 14 werkdagen uw dozen bij u thuis of op de zaak. De levertijd is per Fefco verschillend, spoed? Wij leveren dan al 48 uur nadat u, uw bestelling heeft geplaatst. 
Wijmakendozen