Ga naar content

Ter bescherming van dozen en materialen

Onze kartonplaten worden meestal gebruikt als bodemplaat, tussenlegvel of afdekplaat op pallets. De platen zorgen voor bescherming van de dozen en materialen die worden vervoerd op deze pallets. De platen zorgen ervoor dat de producten niet verschuiven én dat de dozen schoon en representatief blijven.

Kartonplaten leverbaar in vrijwel elk formaat

U kunt de kartonplaten bestellen in vrijwel elk formaat. Dat doet u snel en gemakkelijk online. U kiest zelf het gewenste formaat, het benodigde aantal en de kleur karton (bruin of wit). Ook kiest u de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker, hoe steviger. Weet u niet zeker welke kartonkwaliteit u nodig heeft? Bel ons dan even. We adviseren u graag.

Bestel eventueel de dozen mee

Heeft u ook dozen nodig? Die bestelt u eenvoudig mee. Kies uit wikkeldozen, vouwdozen en postdozen. Ook de dozen maken we op maat voor u. Als u wilt verzorgen we ook de bedrukking, in zwart/grijstint of fullcolour. Van barcode en logo tot fullcolour afbeelding van het bedrukt. We bedrukken uw dozen in eigen huis, met onze geavanceerde inkjetprinter. Bij hoge oplagen kan het voordeliger zijn te kiezen voor een andere drukmethode. We adviseren u daarover zorgvuldig.

Snelle levering op locatie

We leveren uw kartonplaten op locatie. Deze levertijd verschilt per fefco. Met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.

Kartonplaten kopen? Regel het vandaag nog!